Blog – Avto Moste – prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

Blog

MENJAVA PNEVMATIK

Priporočamo, da se odločite za sezonsko menjavo pnevmatik, saj je varnost na prvem mestu. Izkoristite naše akcijske cene menjave pnevmatik (ne glede na znamko vozila).

Preberite več

STREŠNI KOVČEK

Preberite na kaj velja pomisliti še pred nakupom strešnega kovčka, ki je postal nepogrešljiv pripomoček za naša potovanja.

Preberite več

ZLAGANJE PRTLJAGE

C3-prtljaga-mini

Doživetje se začne že z načrtovanjem poti, ustrezno pripravo avtomobila, pravi izziv pa največkrat predstavlja prav zlaganje vse potrebne prtljage.

Preberite več

CENTER RABLJENIH VOZIL

Oglejte si aktualno zalogo vozil različnih znamk in cenovnih razredov. Našli boste tudi malo rabljena in testna vozila z veljavno tovarniško garancijo in zelo malo prevoženimi kilometri.

Preberite več

Zlaganje prtljage

PRIPRAVA PRTLJAGE IN AVTOMOBILA ZA DOLGE VOŽNJE Potovanja predstavljajo vrhunec doživetij za večino ljudi. Zagotovo pa se neradi spominjate priprav na potovanje in goro prtljage, ki čaka pred avtomobilom. Vseeno pa lahko letošnji dopust zastavite malenkost drugače kot običajno in ga pričnete bolj organizirano. SKRB ZA JEKLENEGA KONJIČKA Če vaš […]

Preberite več

POLNJENJE IN DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE

POLNJENJE IN DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE Hitro se nam lahko zgodi, da ob vključitvi klimatske naprave v avtomobilu občutimo le rahlo hlajenje in neprijeten vonj. Da klima ne deluje pravilno, na žalost pogosto ugotovimo prepozno oz. ko je zunaj tropska vročina. Zato ne pozabimo, da je za optimalno delovanje klimatske naprave pomembno ustrezno […]

Preberite več