Center rabljenih vozil

V podjetju AVTO MOSTE ponujamo tudi center rabljenih vozil, ki obsega več kot 100 vozil različnih znamk in cenovnih razredov. Ponudba obsega tako menjavo staro za novo, kot tudi staro za staro in odkup rabljenega vozila vseh znamk. Nudimo vam tudi različne možnosti financiranja in ugodne plačilne pogoje (gotovina, kredit, leasing). V kolikor z vašim nakupom ne bi bili zadovoljni imate možnost vračila kupljenega vozila v roku 8 dni brez stroškov.

Zagotovo si najbolj želite avtomobila, ki ga vozite z zadovoljstvom ter vam in vaši družini zagotavlja varnost, predvsem pa omogoča mobilnost. Vsa rabljena osebna in komercialna vozila v Avto Moste so pregledana v skupno 50-ih kontrolnih točkah, tako ste lahko popolnoma prepričani, da je bil vaš avto temeljito pregledan in da vsi glavni sestavni deli delujejo brezhibno.

Ogled OSEBNIH rabljenih vozil »
Ogled TOVORNIH rabljenih vozil »

Nudimo tudi gotovinski odkup rabljenih vozil

Odkupujemo rabljena vozila vseh znamk od letnika 2009 dalje, ne glede na to ali se odločite za nakup drugega vozila pri nas ali ne.
Vozilo pripeljite k nam na cenitev, kjer ga bomo strokovno pregledali in določili odkupno ceno na podlagi dejanskega stanja vozila, prevoženih kilometrov, leta izdelave, servisne knjižice, morebitnih poškodb vozila…
V kolikor je vaše vozilo trenutno še v lasti leasinga, naj to ne bo ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem.

Za dodatne informacije ali predhodno naročilo vozila na cenitev nas pokličite na enega izmed spodaj navedenih kontaktov:

  • AVTO MOSTE d.o.o., Kajuhova ulica 32a, Ljubljana:
    tel. 01/5 200 209, 01/5 200 214, gsm 031 675 811, 031 803 519, info@avtomoste.si

IŠČETE VOZILO, KI GA NIMAMO NA ZALOGI?

Izpolnite obrazec in nam pošljite povpraševanje:

*Ime:
*Priimek:
*Ulica in hišna št.:
*Št. in kraj pošte:
*GSM:
*E-naslov:

*Vozilo po katerem povprašujete:
Vpišite svoje želje in zahteve:
   
strinjam se s splošnimi pogoji za poslano povpraševanje
   
Za vaše zgoraj navedene osebne podatke vas prosimo iz razloga, da se bomo lahko odzvali poslanemu povpraševanju. Podjetje AVTO MOSTE d.o.o. se obvezuje, da bo spoštovalo in varovalo vašo zasebnost ter posredovane podatke obravnavalo in obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaše podatke bomo uporabljali v namen za katerega ste nam jih poslali in za namene neposrednega trženja. Noben naveden podatek ne bo posredovan katerikoli tretji osebi. Svojo privolitev za uporabo osebnih podatkov lahko prekličete tako, da na e-naslov info@avtomoste.si pošljete sporočilo z besedilom »odjava«.