Podjetje AVTO MOSTE d.o.o. – Avto Moste – prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

Podjetje AVTO MOSTE d.o.o.

Podjetje AVTO MOSTE je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Opel in Citroën.

Ekipa podjetja AVTO MOSTE že od leta 2010 prodaja in servisira vozila znamke Opel in smo eno izmed hčerinskih podjetij skupine REGIA GROUP d.d. Ljubljana, ki ima na področju avtomobilizma dolgoletno tradicijo. Leta 2020 smo s ponosom razširili svojo ponudbo in postali novi koncesionar znamke vozil Citroën. Obe avtomobilski znamki v naslednjih letih pripravljata veliko novih modelov in načrtujeta okrepitev tržnega deleža v Sloveniji.

Na lokaciji Kajuhova ulica 32a v Ljubljani se razprostira prodajni salon vozil, kjer si lahko ogledate in preizkusite pestro paleto novih modelov vozil znamke Opel in Citroën. Vsi ljubitelji drugih znamk pa ste vabljeni v naš Center rabljenih vozil različnih cenovnih razredov. Prav tako poskrbimo za ugodno vzdrževanje vozil drugih znamk v avtoservisu Car Fix, ki je namenjen predvsem vozilom starejših letnikov. Poleg nakupa in servisiranja lahko pri nas uredite vse potrebno za financiranje, prepis, registracijo in zavarovanje vozila.

Vizija in s tem tudi cilji družbe AVTO MOSTE so zelo jasni: postati eden največjih in najkvalitetnejših slovenskih avtomobilskih distributerjev. V našem poslanstvu poudarjamo, da želimo s strokovnostjo in odlično storitvijo doseči čim večje zadovoljstvo kupcev in jim ponuditi celovito ponudbo na enem mestu. V želji, da bi se čim bolj približali potrebam in željam kupcev je načrtovana stalna bogatitev ponudbe.

Osnovni podatki podjetja

AVTO MOSTE d.o.o. 
Kajuhova ulica 32A, 1000 Ljubljana
T: +386 1 52 00 200

matična št.: 3848655000
ID za DDV: SI19633840
TRR: SI56 0400 1005 0500 323 (Nova KBM d.d.)