Pogoji uporabe - Avto Moste - prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

Pogoji uporabe

Omejitev odgovornosti

Vsa gradiva in informacije objavljene na spletnem mestu avtomoste.si so last podjetja AVTO MOSTE d.o.o. (v nadaljevanju: AVTO MOSTE) in/ali blagovne znamke Opel oziroma Citroën ter so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljajo navedene spletne strani na lastno odgovornost.
Ne podjetje AVTO MOSTE, ne katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastajanju, ustvarjanju in izdelavi tega spletnega mesta, ali še sodeluje pri nadgradnjah in pridobitvi novih informacij in gradiv, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu, ali za kakršnekoli druge napake, ki bi nastale v zvezi s tem. Podjetje AVTO MOSTE d.o.o. tudi ne sprejema odgovornosti za zahtevke ali izgube, ki bi bile povezane z zanašanjem na vsebino tega spletnega mesta, ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Podjetje AVTO MOSTE ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme ali aplikacije, s katero je mogoče dostopati do teh spletnih strani. Podjetje AVTO MOSTE ni odgovorno za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta avtomoste.si. Podjetje si bo po najboljših močeh trudilo za ažurnost, pravilnost in popolnost podatkov na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih odgovornosti za njihovo ažurnost, pravilnost in popolnost.

Omejitev uporabe in dostopa do informacij in gradiv

Dovoljeno je tiskanje in nalaganje vsebin z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje vsebin in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ali razširjanje brez predhodnega pisnega dovoljenja je strogo prepovedano.
Podjetje AVTO MOSTE lahko kadarkoli po lastni presoji in brez prejšnjega opozorila onemogoči uporabo administrativnega okolja spletnega mesta vsakemu, ki bi z neprimerno, lažno ali zavajajočo vsebino povzročal ali utegnil povzročiti škodo posamezniku ali tretji osebi, oziroma delovala v nasprotju s tem pravnim obvestilom.

Varstvo podatkov

Podjetje AVTO MOSTE zbira podatke o vaši uporabi spletnega mesta www.avtomoste.si in ti podatki so anonimni, ki jih bo podjetje uporabilo le za lastne evidence.
Za uporabo osebnih podatkov uporabnikov bo spletna aplikacija posebej opozorila na potrditev dovoljenja. V teh primerih se podjetje AVTO MOSTE obvezuje, da bo spoštovalo in varovalo vašo zasebnost ter posredovane podatke obravnavalo in obdelovalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Podrobnosti o varstvu, uporabi in obdelavi osebnih podatkov najdete v Politiki zasebnosti (na tem mestu bodo objavljene tudi vse morebitne bodoče spremembe naše politike zasebnosti).

Svoje pravice glede spremembe uporabe osebnih podatkov lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na AVTO MOSTE d.o.o., Kajuhova ulica 32A, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov info@avtomoste.si.

Podjetje AVTO MOSTE si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnega mesta brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletnega mesta ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji uporabe in da se z njimi strinjate.

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna.

V letu 2013 je pričel veljati Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki prinaša nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje ali dostop do informacij na spletnih straneh. Naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov nujno potrebnih za delovanje spletne strani uporabljamo Google Analytics, ki tudi uporablja piškotke. Lahko izbrišete ali blokirate vse piškotke te spletne strani, toda potem nekateri deli strani ne bodo delovali.

Piškotke uporabljamo za to, da štejemo, koliko obiskov ima naša spletna stran. Seznam piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran:

 • ASPSESSIONID*:
  veljavnost: do konca seje (ko odidete na drugo spletno stran oz. ko zaprete brskalnik),
  opis: ta piškotek ne shranjuje nobenih osebnih podatkov in je nujno potreben za nemoteno prehajanje med spletnimi stranmi in poteče, ko zaprete brskalnik;
 • mobi:
  veljavnost: do konca seje,
  opis: ta piškotek ne shranjuje nobenih osebnih podatkov in je nujno potreben, da si bomo lahko zapomnili vaše preference glede piškotkov;
 • uporabaPiskotkov:
  veljavnost: eno leto,
  opis: ta piškotek ne shranjuje nobenih osebnih podatkov in je nujno potreben, da si bomo lahko zapomnili vaše preference pri obisku naših strani z mobilne naprave;
 • _utma, _utmb in _utmz:
  veljavnost: do dve leti,
  opis: s pomočjo teh piškotkov lahko preko Google Analytics štejemo, koliko obiskov ima naša spletna stran brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev;

Prikaz ponudbe rabljenih vozil je na voljo v sodelovanju s stranjo Avto.net, ki uporablja naslednje piškotke:

 • ogledov:
  veljavnost: do konca seje,
  opis: Piškotek služi za enostavno merjenje števila ogledov oglasa. S pomočjo piškotka se števec ogledov posameznega uporabnika šteje le enkrat, kar daje bolj realno sliko o številu ogledov RAZLIČNIH obiskovalcev.
 • COOKizpisDEALER:
  veljavnost: 90 dni
  opis: Uporabniki, ki vsakodnevno brskajo po našem iskalniku, pogosto spremenijo način prikaza zadetkov iskanja. Zadetke sortirajo ali po ceni, ali po znamki… Piškotek si te kriterije shrani, in uporabniku ob ponovnem iskanju oglase avtomatično prikaže na izbrani način. Omenjena nastavitev velja za prikaz strani, ki prikazuje objave trgovcev.
 • Gdyn, Gtest:
  veljavnost: časovno neomejen,
  opis: Izvajanje meritve obiskanosti spletne strani (MOSS) podjetja Gemius.
 • _utma, _utmb in _utmz:
  veljavnost: do dve leti,
  opis: s pomočjo teh piškotkov lahko preko Google Analytics štejejo, koliko obiskov ima naša dealerska stran brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev;

Možnost upravljanje piškotkov v brskalniku
Nekateri uporabniki ne želijo uporabljati piškotkov, zato večina brskalnikov ponuja možnost upravljanja piškotkov, kot vam ustreza. V nekaterih brskalnikih lahko nastavite pravila za upravljanje piškotkov za vsako posamezno spletno mesto, zato da imate natančnejši nadzor nad svojo zasebnostjo. Tako lahko onemogočite piškotke z vseh spletnih mest razen piškotkov, ki jim zaupate.