Popravila poškodovanih vozil - Avto Moste - prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

Cenitve in popravila poškodovanih vozil

V podjetju AVTO MOSTE, poleg servisnih storitev, poskrbimo tudi za popravila poškodovanih vozil vseh znamk. Pri popravilu vašega vozila Opel ali Citroën vam zagotovimo originalne nadomestne dele z garancijo in za čas popravila nudimo tudi nadomestno vozilo.

Poškodovano vozilo pripeljite/dostavite neposredno na naš servis, kjer ga bomo pregledali in pripravili predračun za morebitno popravilo po vnaprej znani ceni ter napako odpravili v najkrajšem možnem času.

V kolikor imate za vaše vozilo sklenjeno veljavno zavarovanje avtomobilskega kaska (pri eni izmed spodaj navedeni zavarovalnici) in če izpolnjujete zahtevane pogoje, lahko škodo tudi uveljavljate, saj smo pooblaščeno mesto za prijavo in cenitev škod iz naslova avtomobilskega kaska za zavarovalnice: TRIGLAV, GENERALI, SAVA, (pri zavarovalnicah GRAWE in ALLIANZ pa je potrebna spletna prijava).

Na lokaciji AVTO MOSTE, Kajuhova ulica 32a, Ljubljana, vam bomo pomagali urediti vse potrebne formalnosti z zavarovalnico za uveljavitev škode ter kvalitetno odpravili poškodbe na vašem vozilu.

Potrebna dokumentacija:

(* dokumentacija je potrebna le, če ste jo pri nesreči spisali)

Za podrobnejše informacije o popravilu poškodovanih vozil se obrnite na našega sprejemnika:

Primož Kovič
tel. (01) 5 200 217
gsm 031 814 456
info@avtomoste.si

AVTO MOSTE d.o.o.
Kajuhova ulica 32a, Ljubljana
01/5 200 200