Rabljena vozila - Avto Moste - prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

Center vozil

Zagotovo si najbolj želite avtomobila, ki ga vozite z zadovoljstvom ter vam zagotavlja varnost, predvsem pa omogoča mobilnost. Ponudba podjetja AVTO MOSTE obsega tudi center rabljenih vozil, kjer najdete vozila različnih znamk in cenovnih razredov. Med našo zalogo vozil boste našli tudi malo rabljena in testna vozila z veljavno tovarniško garancijo in zelo malo ali nič prevoženimi kilometri.

Vsa rabljena osebna in tovorna vozila so vzdrževana in pregledana v skupno 50-ih kontrolnih točkah, tako ste lahko popolnoma prepričani, da je bil vaš avto skrbno pregledan in je tehnično brezhiben. V kolikor z vašim nakupom ne bi bili zadovoljni imate možnost vračila kupljenega vozila v roku 8 dni brez stroškov.

Pri nakupu rabljenega vozila nudimo ugodne plačilne pogoje in različne možnosti financiranja (gotovina, kredit, leasing). Poleg menjave »staro za novo« in »staro za staro« nudimo tudi gotovinski odkup rabljenega vozila vseh znamk (od letnika 2010 dalje). V primeru, da je vaše vozilo trenutno še v lasti leasinga, naj to ne bo ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem.

Oglejte si aktualno ponudbo rabljenih vozil in izberite svojega. Za vaše izbrano vozilo lahko pri nas uredite vse, kar je potrebno za financiranje, prepis, registracijo in zavarovanje vozila.

 

V kolikor iščete vozilo, ki ga trenutno nimamo na zalogi, nas kontaktirajte in poskušali vam bomo pomagati:

AVTO MOSTE d.o.o., Kajuhova ulica 32a, Ljubljana
T:  01/5 200 209 ali 01/5 200 214
E: info@avtomoste.si