Servis vozil – Avto Moste – prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

Servis vozil

Varna vožnja je pogojena z dobro vzdrževanim vozilom ter strokovno in redno opravljenimi servisnimi pregledi. V podjetju AVTO MOSTE nam ni vseeno za vašo varnost, zato vaše vozilo z veseljem sprejmemo na servisni pregled ali popravilo v sodobno opremljeno delavnico, kjer zanj poskrbijo strokovno usposobljeni zaposleni. Naši strokovnjaki bodo vozilo pregledali, popravili in vam tudi svetovali, kako ga še naprej ohraniti v najboljšem stanju.

Pooblaščena servisna delavnica za vozila znamke Opel in Citroën se nahaja na Kajuhovi ulici v Ljubljani, kjer opravljamo servisne storitve, od rednih servisnih pregledov, diagnostike, vulkanizerskih in kleparskih del, vse do avto-elektrike. Poleg servisnih storitev poskrbimo tudi za popravila poškodovanih vozil vseh znamk, saj smo pooblaščeno mesto za prijavo in cenitev škod iz naslova avtomobilskega kaska.

Pomemben del naše ponudbe je tudi trgovina z originalnimi nadomestnimi deli in dodatno opremo. Na področju dodatne opreme Opel in Citroën vam lahko ponudimo vso opremo, ki se bo popolnoma prilagajala vašemu vozilu in bo pripomogla k udobnejši in varnejši vožnji.

Pri vzdrževanju vašega vozila Opel ali Citroën lahko, kot član kluba zvestobe, koristite popuste sezonskih akcij in vse ugodnosti programa myOpel oz. MyCitroën in tako prihranite pri servisnih storitvah. Prav tako poskrbimo tudi za ugodno vzdrževanje vozil drugih znamk v našem avtoservisu Car Fix, ki je namenjen predvsem vozilom starejših letnikov.

Izberite naš servis za vaše vozilo: