Servis vozil Opel – Avto Moste – prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

Servis vozil Opel

Smo pooblaščeni serviser za vozila znamke Opel. V letu 2012, 2014 in 2018 smo dosegli najboljši rezultat v Raziskavi zadovoljstva strank s servisnimi storitvami, ki je bila opravljena med pooblaščenimi serviserji Oplove mreže v Sloveniji.

Nr1 Opel Servis

Varna vožnja je pogojena z dobro vzdrževanim vozilom, saj strokovno in redno opravljeni servisni pregledi prispevajo k ohranjanju kakovosti, varnosti, varčnosti in brezhibnosti delovanja vozila. V podjetju AVTO MOSTE nam ni vseeno za vašo varnost, zato bomo vaše vozilo z veseljem sprejeli na servisni pregled ali popravilo v sodobno opremljeni delavnici, kjer bodo zanj poskrbeli strokovno usposobljeni zaposleni. S strokovnostjo in odlično storitvijo želimo doseči čim večje zadovoljstvo strank, zato vam naši strokovnjaki vozilo pregledajo, popravijo in tudi svetujejo, kako vozilo najbolje vzdrževati.

Pooblaščena servisna delavnica za vozila znamke Opel se nahaja na Kajuhovi ulici v Ljubljani, kjer opravljamo servisne storitve, ki obsegajo: preventivne preglede, redne servisne preglede, kleparska (tudi suha popravila poškodb toče) in vulkanizerska dela, vzdrževanje klimatskih naprav, vgradnje alarmnih naprav in avtoradiev ter vse kar je povezano z avto-elektriko.

Nudimo vam tudi možnost hitrega naročanja vašega vozila na servisni pregled preko internetne aplikacije »On-line prijavnice«.

Pri nas, poleg servisnih storitev, poskrbimo tudi za popravila poškodovanih vozil. Smo pooblaščeno mesto za prijavo in cenitev škod iz naslova avtomobilskega kaska za zavarovalnice TRIGLAV, ERGO, GENERALI, GRAWE in SAVA.

Pomemben del naše ponudbe je tudi trgovina z originalnimi nadomestnimi deli in dodatno opremo. Na področju dodatne opreme Opel vam lahko ponudimo vso opremo, ki se bo popolnoma prilagajala vašemu vozilu in pripomogla k udobnejši in varnejši vožnji.

Za vse naše stranke smo pripravili tudi kartico zvestobe s katero lahko prihranite pri servisnih storitvah.