Menjava pnevmatik – Avto Moste – prodaja in servis vozil znamke Opel in Citroën
Close

MENJAVA PNEVMATIK ZA DOBER OPRIJEM

Menjava pnevmatik za dober oprijem

S hladnejšimi dnevi prihaja tudi čas, da preobujete vašega jeklenega konjička.
Ustrezne pnevmatike opravljajo izredno pomembno delo, da zagotovijo čim boljši oprijem s cestiščem, saj so edini stik našega vozila z voziščem. Obvezna uporaba zimske opreme vozil je zakonsko predpisana med 15. novembrom in 15. marcem naslednjega leta (in v zimskih razmerah).

Zimske pnevmatike so prilagojene vožnji v zimskih razmerah in zagotavljajo boljši oprijem na mokrem in poledenelem cestišču. Primeren čas za menjavo letnih pnevmatik z zimskimi je, ko zunanje temperature padejo pod +7°C, saj so zimske pnevmatike pod to temperaturo zmogljivejše in oprijem na cesti je boljši.

Priporočamo, da za svoje vozilo izberite zimske pnevmatike, ki imajo vsaj 3 mm profila in niso starejše od štirih let. Guma, kot organska snov, se stara in po štirih letih ne glede na obrabljenost izgubi sposobnost optimalnega oprijemanja.
Ne pozabite, da kakovost pnevmatik vašega vozila vpliva na zaviralni čas, oprijem, obrabo in tudi porabo goriva.

Priporočamo, da se odločite za sezonsko menjavo pnevmatik, saj je varnost na prvem mestu.

Izkoristite naše akcijske cene menjave pnevmatik (ne glede na znamko vozila):

Če zimske pnevmatike že imate, preverite, ali globina profila še vedno izpolnjuje minimalne zakonsko določene zahteve. V kolikor vaše vozilo potrebuje novo obutev, bomo pri nas našli pnevmatike idealne za vaš slog vožnje, saj vam lahko po predhodnem naročilu dobavimo pnevmatike različnih proizvajalcev. Z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu ustreznih pnevmatik in opravili zamenjavo, nudimo pa tudi sezonsko hrambo.

AVTO MOSTE d.o.o.
Kajuhova ulica 32a, Ljubljana,
T (01) 5 200 200

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke". S tem je omogočena najboljša uporabniška izkušnja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

Zapri